Donderdag, 16 augustus 2018

Vastenproject: Voedsel uit eigen tuin of buurt

Voedsel uit eigen tuinIn het kader van het vastenproject "lopend vuur" van het Jaarthema wordt in Bennekom op dinsdag 6 maart een avond gehouden, met als thema: Groen leven binnen handbereik, “Voedsel uit eigen tuin of buurt”.

Bijna dagelijks klinkt in elk huishouden de vraag: Wat eten we vandaag? Wat hebben we nog in huis of moeten we nog naar de winkel? We vinden dat heel gewoon. Maar waar we het zelden over hebben: waar komt ons voedsel vandaan? Daar weten we weinig van en maken ons er niet druk over. Dit wordt een avond over voedsel: beleving van voedsel, vers en regionaal voedsel en het leren kweken van voedsel in het project 'moestuinen' voor scholen.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt, geef u, i.v.m. de ruimte, dan op bij of bel 0318-414943. Welkom !

Wanneer: dinsdag 6 maart
Waar: Maria V.R.kerk, Heelsumseweg 1, Bennekom.
Tijd: 20.00 uur

Copyright © 2018 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.