Donderdag, 26 april 2018

Kerkbalans en ledenadministratie

Oproep Kerkbalans 2018

Kerkbalans 2018Het afgelopen jaar is onze parochie Zalige Titus Brandsma door velen van u weer financieel gesteund. Zonder die steun zou uw kerk niet kunnen bestaan. Met uw bijdrage aan Actie Kerkbalans maakt u het mogelijk de belangrijke missie van de Kerk voort te zetten. Het omkijken naar de medemens, naar elkaar, (eenzame) ouderen, gehandicapten en zieken zijn onderwerpen waarvoor de kerk zich verantwoordelijk voelt. Doet u dit jaar ook weer mee?

Lees meer...

Procedures aan- en afmelden als kerklid

Een lege kerkEen ledenadministratie is een belangrijk onderdeel van elke organisatie. Omdat sprake is van privégegevens moet hier zorgvuldig en volgens de wettelijke regels mee worden omgegaan. Regels over hoe bestanden moeten worden beheerd, hoe mensen zich in- en uit kunnen schrijven. Bij de Rooms-Katholieke Kerk gaat het in Nederland om de gegevens van enkele miljoenen mensen.

Lees meer...

Copyright © 2018 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.