Zaterdag, 25 februari 2017

Kerkbalans en ledenadministratie

De stand van Kerkbalans voor de maanden februari, mei, september en oktober (klik op de thermometer om deze te vergroten):

Februari 2016   Mei 2016   September 2016   Oktober 2016: 317.920,99 euro al binnen.

Kerkbalans, uw investering waard

Stand Kerkbalans september 2016Onze kerk wil hoop en houvast bieden aan u en al uw mede-parochianen. Daarbij hebben wij uw steun nodig. De parochie bestaat dankzij uw betrokkenheid, uw bijdrage.

Kerkbalans 2016 na 5 maanden

KerkbalansNa 5 maanden is iets meer dan 61% van het voor 2016 begrote bedrag aan bijdragen kerkbalans ontvangen. Dit is redelijk vergelijkbaar met vorig jaar toen eind mei 63% van het begrote bedrag was betaald. Alvast hartelijk dank voor uw bijdragen tot dusver!

Kerkbalans 2016 na eerste 2 maanden

KerkbalansActie Kerkbalans 2016 In de eerste twee maanden van 2016 is ongeveer 45% van het voor 2016 begrote bedrag aan bijdragen kerkbalans ontvangen. Dit is ongeveer hetzelfde resultaat als in 2015. Het totale aantal betalende adressen ligt meestal rond de 1600. Opvallend is dit jaar een flink aantal nieuwe betalers. Hartelijk dank voor uw bijdragen tot dusver!

Lees meer...

Procedures aan- en afmelden als kerklid

Een lege kerkEen ledenadministratie is een belangrijk onderdeel van elke organisatie. Omdat sprake is van privégegevens moet hier zorgvuldig en volgens de wettelijke regels mee worden omgegaan. Regels over hoe bestanden moeten worden beheerd, hoe mensen zich in- en uit kunnen schrijven. Bij de Rooms-Katholieke Kerk gaat het in Nederland om de gegevens van enkele miljoenen mensen.