Donderdag, 26 april 2018

Mededelingen Parochiebestuur

Decreet met betrekking tot Doorwerth

AartsbisdomDecreet tot onttrekking aan de eredienst van de Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk te Doorwerth. Op 6 april j.l. heeft onze bisschop het decreet ondertekend dat de kerk in Doorwerth per 17 april aan de eredienst zal worden onttrokken.

Handige en voordelige bon

CollectebonnenHandig: niet meer met contant geld betalen bij de collectes, maar met bonnen. Voordelig: de aankoopprijs van collectebonnen kunt u als gift aftrekken van de belasting. Er zijn kaarten van € 20,- (20 bonnen van € 1,-), € 50,- (20 bonnen van € 2,50) en € 100,- (20 bonnen van € 5,-).

Rechten BUMA/Stemra

BUMA / StemraVoor het maken van muziek moeten rechten aan BumaStemra worden betaald. Deze rechten zijn voor alle kerkelijke vieringen door de parochie geregeld. Voor een concert in één van onze parochiekerken moet u dit echter zelf regelen.

Toekomst van de kerkgebouwen

Toekomst kerkgebouwenBegin juni is aan elke parochiaan een brief gestuurd met daarin uitleg over de toekomst van de kerkgebouwen in de Zalige Titus Brandsma parochie.

Subcategorieën

Deze pagina geeft het nieuws weer rondom de kerksluitingen van Doorwerth en Heelsum.

Copyright © 2018 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.