Dinsdag, 12 december 2017

Mededelingen Parochiebestuur

Collecte op de bon

CollecteBij de collectes kunt u nu ook een collectebon in de schaal leggen. Onze Titus Brandsmaparochie geeft kaarten met 20 collectebonnen uit. Zo hoeft u thuis geen contant geld meer opzij te leggen, maar scheurt u voor de collecte gewoon een bon af van uw eigen kaart. Handig en voordelig, want de prijs van de bonnenkaart kunt u als gift aftrekken voor de belasting.

Rechten BUMA/Stemra

BUMA / StemraVoor het maken van muziek moeten rechten aan BumaStemra worden betaald. Deze rechten zijn voor alle kerkelijke vieringen door de parochie geregeld. Voor een concert in één van onze parochiekerken moet u dit echter zelf regelen.

Toekomst van de kerkgebouwen

Toekomst kerkgebouwenBegin juni is aan elke parochiaan een brief gestuurd met daarin uitleg over de toekomst van de kerkgebouwen in de Zalige Titus Brandsma parochie.

Subcategorieën

Deze pagina geeft het nieuws weer rondom de kerksluitingen van Doorwerth en Heelsum.