Maandag, 20 november 2017

Even voorstellen: Diony de Wit

Diony de WitGraag stel ik me aan u voor: mijn naam is Diony de Wit en ik ben per 1 maart opgenomen in het bestuur van Z. Titus Brandsmaparochie, portefeuille personeelszaken / HRM.

Graag wil ik mijn kennis, kunde en talenten inzetten voor de parochie waar ik vanuit de locatie Rhenen, Gedachteniskerk, deel van uitmaak. Beroepsmatig houd ik mij bezig met HRM-zaken bij een middelgrote zorginstelling in het rivierengebied tussen Bunnik, Wijk bij Duurstede en Veenendaal.

Sinds ik in 1998 in Rhenen ben komen wonen, heb ik mij betrokken gevoeld bij deze geloofsgemeenschap en dat is nog steeds zo. Ik zing sindsdien in het gemengd koor, heb ruim 11 jaar de redactie en lay-out van het Contactblad gedaan en ben penningmeester van Caritas. Ondertussen ben ik getrouwd een paar keer verhuisd, we wonen inmiddels in Ingen (Betuwe) en we hebben een dochter van 16 en een zoon van 8. Ik hoop u wellicht de komende tijd persoonlijk te ontmoeten. Tot ziens!

Tip: klik op de foto om te vergroten.