Zondag, 19 november 2017

Vacature Secretaresse bestuur

VacatureDe R.K. parochie z. Titus Brandsma is gevestigd in Wageningen en heeft tien locaties gelegen tussen Oosterbeek en Veenendaal. Het bestuur van de parochie, bestaande uit zeven leden onder voorzitterschap van pastoor Henri ten Have heeft per direct een vacature voor de functie van secretaresse.

In eerst instantie is het een functie voor 12 uur per week. Er bestaat een mogelijkheid dat de werkzaamheden in het komende jaar uitgebreid gaan worden, met name voor het pastoraal team.

Contractvorm: vrijwillig 12 uur per week, verdeeld over 3 dagdelen per week
Locatie: Wageningen, Bergstraat 17
Reactietermijn: tot en met 15 november 2013

Functie-inhoud

• Houdt het archief (beleidsdocumenten betreffende personeelszaken, gebouwen, beheer, pastorale en liturgische zaken, etc.) bij.
  • Behandelt dagelijkse post en mail voor pastoraal team, bestuur, locale secretariaten en werkgroepen.
  • Vervult secretariaatswerkzaamheden voor het pastoraal team, bestuurssecretaris en HRM.
  • Houdt overzicht van leden van de locatieraden, pastoraatsgroepen, parochiële voorgangers, uitvaartvoorgangers voor alle locaties en verspreidt diverse lijsten op verzoek.
  • Stelt ontslagbrieven en aanstellingsbrieven van de leden van de pastoraatsgroepen, locatiebesturen op.
  • Stelt getuigschriften voor leden van pastoraatsgroepen en certificaten op voor gevolgde trainingen/cursussen van voorgangers binnen de parochie.
  • Verzamelt sturingsgegevens voor het pastoraal team.
  • Agendeert postboekgegevens met evt. actiepunten voor het bestuur.
  • Koopt secretariaatsbenodigdheden voor eigen gebruik en gebruik bestuur in.
  • Beantwoordt binnenkomende vragen zelfstandig of speelt deze door.
  • In overleg mede-uitvoeren financieel-administratieve taken.

Functie-eisen

• Aantoonbaar minimaal drie jaar recente ervaring in een secretariële/administratieve functie.
  • Heeft een goede mondelinge en schriftelijk uitdrukkingsvaardigheid.
  • Heeft kennis van algemeen gangbare software voor tekstverwerking en spreadsheets.
  • Is flexibel.
  • Kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Informatie

Voor nadere inlichtingen kunt u terecht bij Louis Slangen, bestuurssecretaris, of Diony de Wit, HRM,