Maandag, 20 november 2017

Vertrek Hans Lammers

Hans LammersIn goed onderling overleg is besloten dat pastor Hans Lammers per 1 mei a.s. afscheid zal nemen van onze parochie. Tot die datum zal hij slechts beperkt beschikbaar zijn en voornamelijk zijn werkzaamheden voor de parochie afronden. Na zijn vertrek zal Hans zijn promotieonderzoek voortzetten en daarnaast gaan werken aan het realiseren van een wens die al lang bij hem leeft: het opzetten van een diaconaal huis.

Het parochiebestuur wil Hans van harte bedanken voor zijn jarenlange inzet. We zullen zijn grote diaconale betrokkenheid missen. Vanzelfsprekend wensen wij Hans het allerbeste toe in zijn verdere loopbaan.

De afscheidsviering van Hans zal gehouden worden op 27 april om 10.30 uur, in de St. Joseph, Kamperdijklaan 2, te Heelsum.

Het parochiebestuur