Zondag, 19 november 2017

Vertrek Yuri Saris

Yuri SarisHet Aartsbisdom Utrecht heeft onlangs een beroep gedaan op pastoraal werker Yuri Saris om in een nieuwe parochie benoemd te worden. Yuri heeft hiermee ingestemd. Zijn werkzaamheid in de z. Titus Brandsmaparochie was zijn eerste pastorale opdracht, en gewoonlijk volgt na 5 jaar een nieuwe aanstelling op een nieuwe plek. Met veel plezier heeft Yuri een paar jaar langer in onze parochie gewerkt, inmiddels bijna zeven jaar, maar aan het verzoek van het bisdom komt hij tegemoet.

Vanaf 1 juli zal hij daarom werkzaam zijn in de parochie ‘Licht van Christus’ te Utrecht, in de wijken Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn. Het parochiebestuur en het pastorale team van onze parochie Zalige Titus Brandsma zijn Yuri zeer erkentelijk voor zijn inzet voor onze parochie en collegialiteit. Zijn vertrek is voor ons een gemis, maar wij wensen hem van harte alle goeds voor de toekomst. Het pastorale team en het parochiebestuur zullen in beraad gaan over de wijze waarop het pastorale team aangevuld kan worden.

Het parochiebestuur