Zondag, 19 november 2017

Guido Dieteren 25 jaar pastor

Guido 25 jaar geledenHet is 25 jaar geleden dat Guido Dieteren van de bisschop zijn eerste zending als pastoraal werker heeft ontvangen. Na een eerste aanstelling in Grootebroek (West-Friesland), werd hij in 1992 eerst aanspreekbare pastor in Zwaag (bij Hoorn). In juni 1998 verhuisde Guido naar de pastorie van Rhenen, omdat hij pastoraal werker werd voor Veenendaal en Rhenen.

In de daarop volgende jaren is zijn aanstelling uitgebreid naar het samenwerkingsverband Veluwe-Rijn en thans is hij in dienst bij de z. Titus Brandsmaparochie.

25 jaar pastor, 25 jaar werkzaam in de katholieke kerk. Graag willen we dit mooie jubileum samen met Guido vieren op

zondag 8 februari 2015
in de Salvatorkerk in Veenendaal, Adriaen van Ostadelaan 54.

Guido nuOm 10.15 uur wordt daar een Woord- en Communieviering gehouden waarin Guido zelf voor zal gaan. Aansluitend zal een receptie plaatsvinden en heeft u de gelegenheid om Guido persoonlijk te feliciteren. Wij nodigen u van harte uit om op 8 februari dit 25-jarig jubileum met Guido mee te vieren. Zie tevens de bijlage hieronder.

Het parochiebestuur van de z. Titus Brandsmaparochie

Bijlagen:
BestandGemaakt
Bewaar het bestand Uitnodiging jubileum Guido Dieteren.pdfUitnodiging jubileum Guido Dieteren.pdf2015-01-24