Vacature Financiele kracht

AdministratiefDe R.K. Parochie zalige Titus Brandsma is één van de parochies binnen het Aartsbisdom Utrecht en bestrijkt globaal het gebied van Rhenen tot en met Oosterbeek, en van Lunteren tot en met Wageningen.

De Parochie zalige Titus Brandsma zoekt vanwege vertrek van de huidige medewerkster een

Financieel-administratief en secretarieel medewerk(st)er (24 – 38 uur)

Naast financieel en administratieve werkzaamheden wordt ook de pastoor van de Parochie zalige Titus Brandsma dagelijks ondersteund met secretariële werkzaamheden en bent u de spil van de lokale secretariaten van de parochie.

Om deze functie goed te kunnen vervullen, verwachten wij:

• Beheersing Exact Online
  • Aantoonbaar financieel en administratief deskundig
  • Accuraat, ook in woord en geschrift
  • Affiniteit met de Rooms-Katholieke Kerkgenootschap
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Minimale kennis van salarismutaties
  • In staat zelfstandig te werken

Wij bieden u arbeidsvoorwaarden op basis van de rechtspositieregeling voor het lekenpersoneel van het Aartsbisdom Utrecht. De locatie van de te verrichten werkzaamheden is aan de Bergstraat 17 te Wageningen.

Eventuele vragen en/of nadere informatie kunt u een mail sturen naar of contact opnemen met de heer Philip van Wersch, penningmeester, bereikbaar via telefoonnummer 06-24819301 (na 17:00 uur).

Uw schriftelijke sollicitatie, voorzien van cv en motivatiebrief, kunt u vóór 19 juni 2021 sturen naar: Secretariaat, Parochiecentrum, Bergstraat 17, 6701 AB Wageningen, e-mail: . Meer informatie over R.K. Parochie zalige Titus Brandsma: www.ztitusbrandsmaparochie.nl.

Copyright © 2021 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.