Guido Dieteren gaat parochie verlaten

Guido DieterenOp zondag 20 juni is in de kerken van onze parochie bekend gemaakt dat pastor Guido Dieteren na de zomer de Titus Brandsmaparochie gaat verlaten. Guido heeft een nieuwe benoeming aanvaard in het bisdom Den Bosch.

Per 1 september zal hij daar als pastor werkzaam zijn in de Augustinusparochie met de geloofsgemeenschappen Berlicum/Middelrode, Heeswijk, Dinther en Loosbroek. Guido Dieteren schrijft dat hij de afgelopen 23 jaar met veel plezier in onze parochie heeft gewerkt en geleefd. Het loslaten en het daarbij horende afscheid zullen voor hem dan ook niet makkelijk zijn. Tegelijkertijd ziet hij uit naar deze nieuwe uitdaging. In de volgende TitusBreed kunt u een interview met Guido Dieteren lezen.

De afscheidsviering van pastor Guido Dieteren zal op zondag 29 augustus om 10.00 uur in de kerk van Veenendaal gehouden worden. Na afloop van de viering hoopt hij velen van u persoonlijk te ontmoeten en nog te spreken, voordat hij onze parochie gaat verlaten.

Copyright © 2021 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.