Meer artikelen

Bijbelreis Malta en SiciliëLangzaam komt de wereld uit een lockdown en we ervaren overal om ons heen, dat er gelukkig weer steeds meer mogelijk is. Velen zien intussen dan ook reikhalzend uit naar een prachtige zomervakantie om eindelijk weer te kunnen genieten van zon, zee of avontuur. En dat betekent dat ook de Bijbelreizen weer in het vizier komen. En zo kan pastor Guido Dieteren nu een heel bijzondere reis aanbieden: een rondreis over de eilanden Malta en Sicilië!

Malta is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met de apostel Paulus. Op weg naar Rome lijdt hij hier schipbreuk (Handelingen 27). Maar Malta heeft nog véél meer te bieden, want het eiland is eigenlijk één groot openluchtmuseum. En de liefhebbers van prachtige landschappen zullen er hun ogen uitkijken.

Ook op het buureiland Sicilië kun je genieten van cultuur, natuur, prachtig weer en de rijke historie van dit schitterende eiland. Bij Sicilië denk je natuurlijk als eerste aan de Etna, de hoogste actieve vulkaan van Europa. Maar er is méér. Van het heuvelachtige groene binnenland tot de zoutvlaktes aan de oostkust, van idyllische stranden tot de indrukwekkende tempels in het zuiden. Sicilië heeft het allemaal!

Deze complete 14-daagse reis op Malta en Sicilië zal gehouden worden van zondag 26 september t/m zaterdag 9 oktober. Verdere informatie bij pastor Guido Dieteren: .