Fout
  • [SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but startkatholiekede201304 is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Startviering katholiek Ede

Katholiek EdeSamen, één katholiek Ede, dat staat sinds afgelopen zondag op de gevel van de Antoniuskerk aan de Stationsweg in Ede. Na het afscheid van de Goede Herderkerk op Palmzondag, was er op de zondag na Pasen een officiële startviering voor katholiek Ede.

De viering stond in het teken van een gezamenlijke toekomst in een missionaire kerk, een kerk die mensen inspireert en motiveert, zodat zij hun geloof in woord en daad zullen delen. Er waren zowel Nederlandse liederen als Latijnse gezangen te horen. Leden van de nieuwe locatieraad en de nieuwe pastoraatsgroep spraken hun vertrouwen uit in de toekomst en waren trots op wat er in korte tijd al is bereikt. Veel werkgroepen zijn samengevoegd en zetten hun activiteiten al samen voort. Af en toe is er wat wrijving en teleurstelling, maar daardoor laten de vele vrijwilligers zich niet ontmoedigen. Er was een speciaal woord van dank aan de leden van de beide vorige locatieraden, zij hebben de weg voorbereid. Dat was vaak niet makkelijk, maar dank zij hun inzet en doorzettingsvermogen is het gelukt om nu gezamenlijk verder te kunnen.

Na wat vertraging zijn de plannen voor de verbouwing van de Antoniuskerk goedgekeurd en zullen de werkzaamheden binnenkort een aanvang nemen. Katholiek Ede ziet uit naar het resultaat en hoopt dat iedereen zich daar thuis zal voelen.

 

{gallery}startkatholiekede201304{/gallery}
Klik op een foto om te vergroten (4 foto's).

 

Secretariaat

Parochiecentrum
Bergstraat 17
6701 AB Wageningen
Tel. 0317 - 747 108

 

Email: Secretariaat PZTB

Copyright © 2018 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.