10-jarig jubileum HiP

Tijdens de landelijke Week tegen Eenzaamheid viert stichting HiP haar 10-jarig jubileum. Op zaterdag 3 oktober organiseert HiP een najaarsfair en ‘de langste eettafel’ voor alle inwoners van Veenendaal. Een gezellige dag, en bij uitstek de gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten.

Uit onderzoek blijkt dat meer dan een miljoen Nederlanders zich sterk eenzaam voelt. En al loopt de één meer risico op eenzaamheid dan de ander, iedereen kan op enig moment in zijn leven met eenzaamheid geconfronteerd worden. ‘Kom erbij & verbind’ is dit jaar het thema van de Week tegen Eenzaamheid. Zij roept iedereen op om verbinding te maken met elkaar.

Sta op tegen eenzaamheid

HiP is een sterk groeiend netwerk van christenen die in hun eigen buurt vrijwillig hulp bieden aan mensen in nood en zet zich in tegen eenzaamheid.”Wij grijpen het moment van jubileum aan om de actualiteit van eenzaamheid in onze samenleving te onderstrepen”, zegt Jelle Sijtsma van HiP, “het zou fantastisch zijn als we hiermee in Veenendaal een gebaar maken tegen eenzaamheid.” Opgeven voor de ‘Langste eettafel’ kan via: www.stichtinghip.nl/langste-eettafel.html.

Meer info over de Najaarsfair kunt u vinden op: www.denajaarsfair.nl.

Secretariaat

Parochiecentrum
Bergstraat 17
6701 AB Wageningen
Tel. 0317 - 747 108

 

Email: Secretariaat PZTB

Copyright © 2019 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.