Fout
  • [SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but kinderkoor2016 is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Kinderkoor Sing to God wint 2e prijs

KoorHet kinderkoor Sing to God heeft afgelopen zondag de 2e prijs gewonnen bij het Nationaal Kinderkoren Festival 2016 te Rijsbergen (Noord Brabant). Tijdens het korenfestival werd het kinderkoor gejureerd op koorklank, interpretatie, directie, begeleiding en totaalindruk.

De jury beoordeelde het optreden van het koor met 31. 5 punten. Met name de zuivere koorklank en de positieve energie tijdens het zingen werden door de jury uitstekend genoemd.

Sing to God is een kinderkoor met 20 leden ( 6-13 jaar) binnen onze parochie en oefent elke vrijdagavond om 18:30 uur onder leiding van dirigent Simon de Jong in de Sint Antonius kerk in Ede.

{gallery}kinderkoor2016{/gallery}

(klik op een foto om te vergroten)

Copyright © 2018 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.