Allerzielen in Doorwerth

AllerzielenVrijdag 2 november is het Allerzielen. Op die dag worden over de hele wereld kerkhoven verlicht om overledenen te herdenken. Zo ook in Doorwerth.

Op deze avond wordt ook het Doorwerthse kerkhof verlicht en is iedereen welkom van ieder geloof en ook zonder geloof. Iedereen die op deze bijzondere avond iemand wil gedenken is welkom om dit te komen doen. Ook als degene niet begraven is op het Doorwerthse kerkhof.

Pastor Toos Jurrius zal de avond openen met een kort gebed waarna het "In Paradisum" zal worden gezongen. Hierna zal er verspreid over het kerkhof onder andere vioolmuziek zijn, worden er gedichten voorgedragen en het Popkoor Oosterbeek zal gepaste nummers zingen.

Er is gelegenheid voor het ontsteken van een kaars, die bij de ingang wordt uitgedeeld, en voor het schrijven van een gedenkkaartje.

Muziekschool Ritmiek Muziek verleent haar medewerking aan deze herdenkingsavond.

Adres kerkhof: hoek Van der Molenallee/Seelbeeckweg, 6865 HA Doorwerth.
Aanvang: 19.00 uur.

Copyright © 2019 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.