St. Maarten optocht in Bennekom

Sint Maarten feestHerfst in het land betekent ook dat de St. Maarten lampionnenoptocht zich bijna aandient. De optocht in Bennekom is dit jaar op zaterdag 10 november om 17:15 uur.

De optocht is bedoeld voor kinderen van 2 tot en met 8 jaar, maar oudere kinderen mogen natuurlijk ook gezellig meelopen. De optocht begint direct om 17.15 uur in de kerk aan de Heelsumseweg te Bennekom. Vervolgens lopen we in een lange stoet achter Sint Maarten op zijn paard naar het veld bij het Papenpad. Daar luisteren we samen naar het verhaal van Sint Maarten dat heel boeiend wordt verteld en uitgebeeld.

Zoals elk jaar is het ook nu niet de bedoeling om personenauto’s op het plein voor de kerk te parkeren. Het plein wordt vrijgehouden voor de start van de optocht. Parkeren bij de Plus is een goede optie. Bij slecht weer zijn laarzen raadzaam (of wordt het binnen in de kerk gevierd).

Alvast een hele leuke Sint Maarten toegewenst!

Copyright © 2018 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.