Kerstspel in Renkum

KerststalOp kerstavond, 24 december, om 17.00 uur, komt in Renkum het kerstverhaal tot leven. Vóór de OLV Ten Hemelopneming kerk aan de Dorpsstraat 1 in Renkum, zal een stal staan met echte dieren en met figuranten die de rollen van Jozef en Maria en andere personen uit het kerstverhaal vertolken.

Tijdens het vertellen van het verhaal van de geboorte van Jezus spelen kinderen en volwassenen de gebeurtenissen in het verhaal na. Nadat de herders in het kerstspel op bezoek zijn geweest in de stal, is iedereen welkom in de kerk, waar een kinderkoor kerstliedjes zingt en waar nog even wordt stilgestaan bij wat Kerstmis voor ons kan betekenen. Na afloop is er warme chocolademelk, Glühwein en kerstbrood.

Iedereen is van harte uitgenodigd om bij dit kerstspel aanwezig te zijn! De dieren zijn er al vanaf 16.30 uur, en totdat ze om 17.00 uur mee gaan spelen in het kerstspel, mag je ze komen aaien.

En heb je zin om in het verhaal mee te spelen? Meld je dan bij Nicole van Rijn (). We gaan drie keer oefenen bij de OLV Ten Hemelopneming kerk in Renkum: woensdag 19 december van 16.00 – 17.00 uur, en vrijdag 21 december, van 15.30 tot 17.00 uur en zaterdag 22 december, van 10.00 – 11.00 uur.

Levende Kerststal

Copyright © 2019 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.