Woensdagmiddag kindercatechese in Renkum

KindercatecheseAfgelopen seizoen heeft pastoor Henri ten Have op verschillende woensdagmiddagen een uurtje kindercatechese gegeven. Dat was niet alleen leerzaam, maar ook gezellig. De kinderen leerden over de verhalen van Jezus uit de Bijbel die door de pastoor op boeiende wijze werden verteld. In het nieuwe seizoen zullen er drie nieuwe kindermiddagen plaatsvinden.

Deze middagen zijn speciaal voor alle kinderen van de parochie die hun Eerste Heilige Communie hebben gedaan of dit jaar willen gaan doen. Was je er afgelopen seizoen al bij, dan ben je weer van harte welkom. De middagen vinden plaats op 18 september, 9 oktober en 20 november van 14.30 – 15.30 uur in de pastorie van Renkum aan de Dorpsstraat 1. Ouders die erbij willen blijven, zijn van harte welkom om met elkaar een kopje thee te drinken.

Copyright © 2019 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.