Wederom kerstspel in Renkum

KerststalOp kerstavond, 24 december, om 17.00 uur, komt in Renkum het kerstverhaal tot leven. Vóór de OLV Ten Hemelopneming kerk aan de Dorpsstraat 1 in Renkum, zal een stal staan met echte dieren en met figuranten die de rollen van Jozef en Maria en andere personen uit het kerstverhaal vertolken.

Bij de kerststal zijn figuranten die de rollen van Jozef en Maria en andere personen uit het kerstverhaal vertolken. Volg Jozef en Maria op hun tocht naar Bethlehem. Zie hoe ze terecht komen in de stal waar Maria haar kind ter wereld brengt. En luister naar het engelenkoor dat de herders in het veld uitnodigt om het kindje als eerste te komen bezoeken.

Na het bezoek aan de stal is iedereen welkom in de kerk, waar we nog even stil zullen staan bij wat Kerstmis voor ons kan betekenen. Ook kun je dan de stad Bethlehem bewonderen. Deze stad is in de prachtig versierde kerk nagebouwd. Na afloop is er warme chocolademelk, glühwein en iets lekkers.

Toegang gratis. Zie tevens info in bijgevoegde flyer.

Graag tot ziens bij de stal!

Bijlagen:
BestandGemaakt
Bewaar het bestand Flyer levende kerststal 2019.pdfFlyer levende kerststal 2019.pdf2019-11-25

Copyright © 2019 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.