Bedevaart naar Kevelaer

KevelaerOp zaterdag 3 oktober zal de Arnhemse broederschap O.L.V. van Kevelaer weer op bedevaart naar Kevelaer gaan. Pastoor Jozef Tuan gaat mee als aalmoezenier. Verder gaan mee mgr. Herman Woorts, pastoor Henri ten Have, diaken Stan Kruszynski en diaken Ronald Heinen.

U bent van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen. De dag heeft als thema ‘Ik ben er, waar jij bent’. Naast veel devotie staat ook saamhorigheid en gezelligheid op het programma.

Vanaf 8.00 uur: Vertrek van de diverse opstapplaatsen
11.30 uur: Plechtige Hoogmis in de Mariabasiliek
13.00 uur: Bezoek aan de Genadekapel
13.30 uur: Gezamenlijke warme maaltijd
14.30 uur: Grote kruisweg in het kruiswegpark
15.00 uur: Kleine kruisweg in Pax Christi kapel
17.00 uur: Lof met ziekenzegening en zegenen van de devotionalia
18.15 uur: Vertrek uit Kevelaer.

Het dragen van een mondkapje is verplicht in het openbaar vervoer, openbare gebouwen en winkels en bij binnenkomst en verplaatsingen. Verder overal waar het onmogelijk is om anderhalve meter afstand te bewaren. De kosten voor deze dag zijn, incl. busreis (opstappen bij u in de buurt), misboekje, warme maaltijd en een eendaagse verzekering € 43,-. Leden van de KBO krijgen korting. Ook zijn er andere mogelijkheden om mee te gaan, zoals alleen met de bus en het boekje (€27,-) of op eigen gelegenheid en gezamenlijke maaltijd en boekje (€20,-).

Opgave uiterlijk 16 september via de website: www.arnhemsebroederschapkevelaer.nl.

De organisatie is nog steeds op zoek naar bruidjes en misdienaars. Kent u meisjes of jongens vanaf 6 - 7 jaar die als bruidje of misdienaar mee willen gaan naar Kevelaer? Als bruidje loop je mee in de processie, met belletjes, bloemen, Mariabeeld en intentiekistje. Misdienaars lopen mee in de processie en dienen tijdens hoogmis en het lof. Neem contact op met het bestuur: (026) 3614556.

Copyright © 2020 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.