Bijeenkomsten parochievernieuwing

Parochiële terugkomavond Webinar fr. James Mallon

James MallonMisschien heb je onlangs ook het webinar van fr. James Mallon gevolgd? Of ben je geïnteresseerd in thema’s over parochievernieuwing? Inmiddels hebben we in onze parochie alweer drie themabijeenkomsten gehad over onderwerpen over ons geloof in het kader van een bloeiende kerk –missionair- zijn. Om dit seizoen af te sluiten, willen we graag op woensdag 8 juli een laatste online ontmoeting organiseren naar aanleiding van het webinar op 22 juni met fr. James Mallon.

Webinar James Mallon 22 juni 2020 - Verslag

VernieuwingOp 22 juni was er een webinar met James Mallon.

Bijeenkomst 14 mei 2020 - Verslag

VernieuwingDe tweede bijeenkomst was op 14 mei 2020. Vanwege de Corona restricties was deze bijeenkomst via Zoom. Het onderwerp was “Wat is de kern van ons katholieke geloof?”.

Bijeenkomst 5 maart 2020 - Verslag

VernieuwingOp 5 maart 2020 is de eerste bijeenkomst gehouden omtrent de Parochievernieuwing. Met als onderwerp: Missie/doel van de kerk en kern van ons Katholieke geloof.

Lees meer...

Copyright © 2020 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.