Kaars betalen met collectebon

De drie verschillende bonnenkaarten van onze parochie met bonnen van één, twee-en-halve en vijf euro.Bij een geloofsgemeenschap van onze parochie is enkele keren geld ontvreemd uit het busje voor het kaarsengeld. Bij het gebruik van contant geld is er altijd een risico. Wanneer u een kaars in de kerk wilt opsteken, kunt u ook betalen met een collectebon. Een dief heeft niets aan zo'n bon.

Onze parochie geeft collectebonnenkaarten uit. Die kunt u gebruiken bij de eerste en tweede collecte en dus ook voor de aankoop van een kaars. Houdt u er rekening mee, dat de waarde van de bon(nen) overeenstemt met de aanschafprijs van uw kaars(en)?

Bestelling via de bank

Een bonnenkaart kunt u 't best bestellen via een overschrijving aan de parochie: op rekeningnummer NL72 RABO 0156 2767 20. Op zes van de zeven locaties krijgt u uw kaart(en) thuis bezorgd! (In vakantietijd kan dat wat langer duren.) In Bennekom kunt u uw bestelling een week later ophalen bij de parochiewacht of rond de zondagsviering bij Gerard Bolscher.

Soorten kaarten

Er zijn bonnenkaarten van € 20,- (met 20 bonnen van één euro), € 50,- (20 maal twee-en-halve euro) en € 100,- (20 maal vijf euro). Vermeld bij uw bankoverschrijving a.u.b. uw naam, adres en de soort kaart(en) die u wenst. De aanschafprijs kunt u als gift aftrekken voor de inkomstenbelasting.

Pinbetaling in Ede

Het secretariaat in Ede beschikt over een pinautomaat. Wanneer u daar tijdens openingsuren uw bonnen koopt met gebruik van uw pinpas, betaalt u ook rechtstreeks op rekening van de parochie. Mét de mogelijkheid van belastingaftrek.

Contante aankoop

U kunt uw kaarten ook tegen contante betaling verkrijgen bij iedere geloofsgemeenschap. (Denk er alstublieft aan dat de belastingdienst dit niet accepteert als gift.) Tijdens openingsuren van het secretariaat bent u welkom bij de geloofsgemeenschappen Ede-Lunteren (ook pinmogelijkheid), Oosterbeek-Doorwerth, Renkum-Heelsum, Rhenen, Veenendaal en Wageningen. Denk aan afwijkende openingstijden in vakantietijd. Ook kunt u na de zondagsviering voor uw collectebonnen terecht bij de geloofsgemeenschappen Bennekom (Gerard Bolscher), Renkum-Heelsum (Cor van Silfhout), Rhenen (Nico de Groot) en Veenendaal (de gastvrouw / gastheer van locatieraad / pastoraatsgroep).

Graag bestellen via de bank

Bestellen via de bank is ’t best: makkelijk, veilig en voordelig. Dan beschikt u in één keer over bonnen voor de eerste en tweede collecte én voor de kaars die u in de kerk opsteekt.

 

Steek uw kaarsje op en doe een collectebon in de geldbus.

 

 

Secretariaat

Parochiecentrum
Bergstraat 17
6701 AB Wageningen
Tel. 0317 - 747 108

 

Email: Secretariaat PZTB

Vertaling website

Copyright © 2021 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.