Collectebon, hét betaalmiddel, zeker in coronatijd

Er zijn drie soorten kaarten met 20 bonnen van € 1,- (aanschafprijs € 20,-), € 2,50 (prijs € 50,-) en € 5,- (prijs € 100,-).U heeft het vaak gehoord in deze coronatijd: betaal zo min mogelijk met contant geld, u kunt beter pinnen of contactloos betalen. Dat kan niet bij collectes, maar onze parochie heeft wel een ander schoon en veilig betaalmiddel: de collectebon. Dat is veel beter dan het gebruik van munten en muntbiljetten, die door veel handen gaan.

De geloofsgemeenschappen van onze Titus Brandsmaparochie hebben gehoor gegeven aan de oproep om het voor u gemakkelijker te maken collectebonnenkaarten te kopen. U kunt daarbij kiezen uit kaarten van € 20,- (20 bonnen van € 1,-) € 50,- (20 bonnen van € 2,50) of € 100,- (20 bonnen van € 5,-). Voor de collecte scheurt u gewoon een bon af van uw kaart. Thuis contant geld opzij leggen hoeft niet meer. Nog een voordeel: de aanschafprijs van uw bonnenkaart kunt u als gift aftrekken voor de inkomstenbelasting.

Pinautomaat Ede-Lunteren

De geloofsgemeenschap Ede-Lunteren beschikt nu over een pinautomaat. Bij de aanschaf van collectebonnen (of voor een andere betaling) kunt u hier dus gebruik maken van uw pinpas. Het secretariaat in Ede staat maandag tot en met vrijdag voor u open tussen 9.30 en 11.30 uur.

Bennekom

Bij Gerard Bolscher kunt u bonnenkaarten bestellen via het mailadres . Geef in uw mailbericht uw naam, adres en telefoonnummer op, en meld welke kaart(en) met 20 bonnen van € 1,-, € 2,50 of € 5,- u wilt ontvangen, en hoeveel. Het totale bedrag maakt u over op rekening NL83 INGB 0004 9431 01 ten name van G. Bolscher. Na ontvangst van de betaling bezorgt Gerard de bonnen bij u thuis.

Oosterbeek-Doorwerth

Het secretariaat in Oosterbeek is woensdag en donderdag geopend van 9.30 tot 12.00 uur. U bent er welkom, ook voor de aanschaf van collectebonnen.

Renkum-Heelsum

Cor van Silfhout brengt de bonnen naar u toe, wanneer u hem belt (06 – 42921976) of mailt (). U kunt ook bij hem terecht op het secretariaat, dan donderdag open is van 10.00 tot 12.00 uur, of na afloop van de zondagse viering.

Rhenen

Spreekt u na afloop van de viering in Rhenen Nico de Groot of Mariel Koch aan, wanneer u collectebonnen wilt kopen.

Veenendaal

Het secretariaat in Veenendaal heeft nu als openingstijden: dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Uw bonnen kunt u ook na afloop van de reguliere zondagse viering kopen, wanneer het liturgierooster weer van kracht is.

Wageningen

Het secretariaat in Wageningen biedt u een nieuwe service: thuisbezorging van bestelde bonnen. Hoe gaat dat in z’n werk? U maakt het bedrag over op rekeningnummer NL72 RABO 0156 2767 20 van de parochie z. Titus Brandsma. Meldt u daarbij welke en hoeveel kaarten (van € 20,-, € 50,- of € 100,-) u wilt ontvangen. Vermeld ook uw naam, adres en telefoonnummer. U krijgt de bonnen dan in uw brievenbus. Ook kunt u tegen contante betaling bonnenkaarten verkrijgen op het secretariaat dat tot het eind van de zomervakantie beperkt is geopend: op woensdag en vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur. Uw geloofsgemeenschap ziet echter het liefst bestelling en betaling via de bank.

Betaling

In Ede kunt u nu pinnen, Bennekom en Wageningen bieden thuisbezorgservice na uw bankoverschrijving. Wanneer u op een andere locatie kaarten koopt, betaalt u contant.

Via de parochie

Het blijft ook mogelijk om bij de parochie bonnen te bestellen door overmaking van het bedrag op de bankrekening van de z. Titus Brandsmaparochie: NL72 RABO 0156 2767 20, met vermelding van uw naam, adres en de soort kaart(en) die u wenst. Bestelde bonnen worden bezorgd.

Copyright © 2020 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.