Nieuws vanuit het jaarthema

JaarthemaWe hebben inmiddels de filmcyclus al weer achter ons liggen. Drie bijzondere films o.l.v. pastor Ben Piepers. In Bennekom werd de film zelfs onderbroken voor een broodmaaltijd in Stilte. Helemaal passend bij ons jaarthema ‘tussen de Stilte en het Woord’.

De PR rond deze cyclus is wat 'magertjes' geweest dit jaar. Onze excuses daarvoor. Er moest op de valreep een en ander verder worden uitgezocht rondom filmrechten. Alles is nu voor dit jaar en andere, komende, jaren keurig geregeld.

De interactieve lezing op wo. 4 februari o.l.v. Guido Dieteren, rond dierbare , meegebrachte spullen, is helaas door een tekort aan aanmeldingen niet doorgegaan. Het is voor de werkgroep belangrijk om tevoren te weten hoeveel mensen er komen. Op de mensen die op de 'bonne fooi' komen kunnen we niet rekenen. Er is kostbare tijd en bij sommige items ook geld en km. vergoeding in het geding. We hebben een budget, maar daar moeten we wel mee uitkomen.

Daarom willen we graag tevoren weten of er voldoende belangstelling is, om de nodige stappen te kunnen ondernemen. Aanmelden bij / 0318 645831 (17.00-19.00 uur).

 

Let op!! Op dinsdag 24 februari is in Doorwerth 14.00-16.00 uur een bijzondere gelegenheid om o.l.v. Eduard Scholten Linde, emeritus-priester en voorheen werkzaam bij het toenmalige dekenaat Arnhem, de stilte te ervaren. Hij brengt hierbij ook zijn eigen ervaringen in. Hij heeft enkele jaren terug vier maanden de stilte gevolgd in 'een stilte-retraite'. U bent van harte welkom op dinsdag 24 februari van 14.00 – 16.00 uur in de Markuszaal in Doorwerth. Aub.opgeven als u wilt meedoen/zie het hierboven genoemde mailadres.

Op dinsdag 3 maart is er op 2 locaties gelegenheid om samen met pastor Ben Piepers zich te bezinnen rond kunstvoorwerpen. Meditatief en met een lezing + powerpoint door Ben Piepers. Samen leren kijken en uitwisselen. Zo staat het in het programmaboekje van het jaarthema èn in de nieuwe TitusBreed. Om alles goed te plannen is/was de vraag: Op tijd, vòòraf opgeven. Dat is helaas niet gebeurd.
De bijeenkomst in Ede vervalt daarom.
Nu èèn bijeenkomst in Heelsum, Kamperdijklaan 2, 6866 BR. Tijd: 20.00 -22.00 uur. Inloop vanf 19.45 uur.

Zondag 8 maart start de midvastenwandeling vanuit Wageningen aansluitend aan de gezinsviering. Let op ! Er is hier een wijziging t.a.v. het programma in het boekje. Daar staat vermeld dat deze wandeling elders zou starten !!!

Secretariaat

Parochiecentrum
Bergstraat 17
6701 AB Wageningen
Tel. 0317 - 747 108

 

Email: Secretariaat PZTB

Copyright © 2019 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.