Speuren naar God - Sporen van God

Speuren naar GodHet jaarthema is een activiteit van de parochie zalige Titus Brandsma in het Veluwe-Rijngebied. Het Jaarthema is een spirituele handreiking naar alle parochianen.

Er verschijnt ieder seizoen een Jaarthemaboekje met gedichten en mijmeringen rondom het thema. Dit is een boekje voor uzelf, om mee te werken in de werkgroepen, of om mee te nemen naar de mensen die huisgebonden zijn.

In alle locaties liggen deze boekjes vanaf 1 september voor u klaar. Zo’n jaarthema wordt in 2 seizoenen uitgediept. Volop kans om kennis te maken met elkaar en het thema. Samen met parochianen uit de andere locaties van onze grote parochie bezig zijn met vragen rond bijbel, kerk, cultuur, maatschappij en samenleving. Wij nodigen u van harte uit aan één of meer activiteiten mee te doen. Volg steeds op deze website de laatste updates rond ons jaarthema.

Het thema voor de komende twee seizoenen is: "Speuren naar God - Sporen van God".

Copyright © 2018 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.