Parochievernieuwing

Kindercatechese

Speciale kindercatechese filmpjes ten tijde van de Corona virus.

De kleren van de misdienaar

MisdienaarsDit filmpje is het laatste filmpje voor de vakantie. Meneer pastoor heeft heel hard jullie hulp nodig. In dit filmpje vertelt hij waarom.

Lees meer...

De kleren van de pastoor

Kazuifels, kleren van de pastoor!Dit keer gaat de catechese over de kleren van de pastoor, wat draagt hij allemaal, wanneer en waarom?

Heiligen op 22 juni - Deel 2, Thomas More

Thomas MoreDit is het tweede kindercatechesefilmpje dat gaat over een heilige die we op 22 juni gedenken. Houd je van rekenen?

Heiligen op 22 juni - Deel 1, Paulinus van Nola

Sint Paulinus van NolaDat is boffen, maar liefst twee kindercatechesefilmpjes deze week! Ze gaan over twee heiligen die we op 22 juni gedenken.

De vrucht van de heilige Geest, deel 7

ZelfbeheersingDeze catechese gaat over het laatste partje van de vrucht van de heilige Geest, ingetogenheid, ook wel zelfbeheersing genoemd. Wat dit partje te maken heeft met koken, kun je zien in dit filmpje.

De vrucht van de heilige Geest, deel 6

ZachtheidSoms worden mensen wel eens een 'watje', of 'soft' genoemd, maar wist je dat zacht zijn súpermoedig kan zijn? Dat noem je ook wel 'zacht-moedig'.

De vrucht van de heilige Geest, deel 5

David en JonathanIn deze catechese zijn we beland bij het zevende partje van de vrucht van de heilige Geest, Trouw, met David en Jonathan (uit 1 Samuël 20) als voorbeeld.

De vrucht van de heilige Geest, deel 4

GoedheidHoud je van speurtochten? In deze catechese wordt, onder andere, het verhaal van de barmhartige Samaritaan verteld. In de kerk van Wageningen wordt dat verhaal in één van de ramen uitgebeeld, leuk he? Weet je welk raam dat is? Ga er maar eens naar op zoek.

De vrucht van de heilige Geest, deel 3

GeduldBen jij wel eens ongeduldig? En word je daar dan wel eens onvriendelijk van? Ja? dan is deze catechese misschien wel iets voor jou!

De vrucht van de heilige Geest, deel 2

IJsDenk je dat je alles al weet van de vrucht van de Heilige Geest? Echt niet!

Meest recente uitgave TitusBreed

Copyright © 2021 Parochie Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.