Mariabedevaarten

Programma 2020 Mariabedevaarten Renkum

Maria van Renkum op haar eigen plaats in de OL Vrouw ten Hemelopneming-kerk. Het miraculeuze beeld wordt al in een geschrift van het jaar 1380 genoemd.Ook in het jaar 2020 kunt u een bedevaart maken naar Maria van Renkum. Er zijn vijf georganiseerde bedevaarten, waarvan er één speciaal is bestemd voor zieken en senioren. Deze vindt op dinsdag 26 mei al voor de 64e keer plaats.

Lees meer...

Pelgrims vinden de weg naar Maria van Renkum

MariabeeldGaat u eens staan vóór de kerk van Onze Lieve Vrouw ten Hemelopneming in Renkum, dagelijks geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Verwondert u zich, hoeveel mensen de kerk en het Mariapark in lopen. Zij komen hier om te bidden, om een moment van rust en bezinning te vinden en een kaarsje bij het 6,5 eeuw oude beeld van Maria op te steken.

Lees meer...

Copyright © 2020 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.