Mariabedevaarten

Mgr. Hoogenboom leidt viering bij Maria ten Hemelopneming

Mgr. Th. Hoogenboom, hulpbisschop en vicaris-generaal van het Aartsbisdom UtrechtMgr. Ted Hoogenboom, hulpbisschop van Utrecht, gaat vrijdag 14 augustus om 19.00 uur voor in de eucharistieviering ter ere van Maria ten Hemelopneming. In de bedevaartkerk van Maria van Renkum, toegewijd aan OL Vrouw ten Hemelopneming, vindt aan de vooravond van dit Hoogfeest deze bijzondere viering plaats. Pastoor Henri ten Have is mede-celebrant. Het is de eerste Mariabedevaart in Renkum die dit jaar doorgang kan vinden!

Lees meer...

Pelgrims vinden de weg naar Maria van Renkum

MariabeeldGaat u eens staan vóór de kerk van Onze Lieve Vrouw ten Hemelopneming in Renkum, dagelijks geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Verwondert u zich, hoeveel mensen de kerk en het Mariapark in lopen. Zij komen hier om te bidden, om een moment van rust en bezinning te vinden en een kaarsje bij het 6,5 eeuw oude beeld van Maria op te steken.

Lees meer...

Copyright © 2020 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.