Mededelingen Parochiebestuur

Gebruiksgemak en belastingvoordeel van uw collectebon

Er zijn een witte collectebonnenkaart (met bonnen van € 1,-), een gele (bonnen van € 2,50) en een groene (bonnen van € 5,-).Als u nog dit jaar bonnen voor de collectes koopt, kunt u de prijs ervan als gift aftrekken bij uw belastingaangifte 2019. De fiscus maakt het voor u gemakkelijker én leuker om collectebonnen aan te schaffen. Dankzij het belastingvoordeel kunt u meer bonnen kopen, zonder dat het u iets extra kost.

In memoriam Hans Koenen

Hans KoenenOp zondagavond 8 september is Hans Koenen in vrede gestorven. Enkele familieleden en medepaters waren bij hem. We vertrouwen dat zijn leven onder ons voltooid is, dat zijn wijsheid en ruimhartigheid in geloven en visie op het leven velen zal vergezellen en dat hij opgenomen zal zijn in de liefde en vrede van de ENE, de bron van leven over alle grenzen heen.

Toekomst Titus Brandsma parochie - september 2019

Toekomst parochieIn 2019 is er door het parochiebestuur en vertegenwoordigers van de geloofsgemeenschappen verder nagedacht over de toekomst van de Zalige Titus Brandsma parochie. Deze werkgroep heeft geconcludeerd dat het huidige aantal kerkgebouwen niet langer te bekostigen is en dat daarnaast de parochiële organisatie aangepast dient te worden.

Rechten BUMA/Stemra

BUMA / StemraVoor het maken van muziek moeten rechten aan BumaStemra worden betaald. Deze rechten zijn voor alle kerkelijke vieringen door de parochie geregeld. Voor een concert in één van onze parochiekerken moet u dit echter zelf regelen.

Subcategorieën

Deze pagina geeft het nieuws weer rondom de kerksluitingen van de diverse kerken van de zalige Titus Brandsma parochie.

Copyright © 2019 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.