Op de bon in de vakantie

CollectebonnenOok in de vakantieperiode kunt u ‘op de bon gaan’... De collectebonnenkaarten zijn in de zomer verkrijgbaar. Houdt u wel rekening met beperkter openingstijden van de secretariaten en een langere levertijd van de bonnen bij uw bestelling via de bank.

Op locatie

De kaarten met elk 20 bonnen van dezelfde waarde (€ 1,-, € 2,50 of € 5,-) zijn tegen contante betaling te koop bij de secretariaten en in enkele kerken na de zondagsviering:

• in Bennekom in de parochiezaal, na afloop van de viering op de eerste zondag van de maand, dus op 1 juli, 5 augustus en 2 september;
  • in Ede op het secretariaat, dat ook in vakantietijd zoveel mogelijk is geopend op de normale tijden (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur);
  • in Oosterbeek bij het secretariaat, dat in de vakantieperiode is geopend op donderdag tussen 9.30 en 12.00 uur;
  • in Renkum bij Cor van Silfhout, in de pastorie na de zondagse vieringen, of op telefonische afspraak, tel. 06 - 42 92 19 76;
  • in Rhenen na afloop van de zondagsviering bij Nico de Groot of Mariel Koch in de Gedachtenishal;
  • in Veenendaal dinsdags en donderdags op het secretariaat tussen 9.30 en 11.30 uur (maar niet van 31 juli t/m 16 augustus);
  • en bij het secretariaat Wageningen, maandag tot en met vrijdag open van 10.00 tot 11.30 uur, maar niet in de periode van 16 juli t/m 24 augustus.

Via de bank

Ook kunt u kaarten bestellen via een bankoverschrijving: NL72 RABO 0156 2767 20 t.n.v. parochie z. Titus Brandsma. Vermeld erbij of u bonnen wilt van € 1,- (prijs van de kaart € 20,-), € 2,50 (prijs € 50,-) en/of € 5,- (prijs € 100,-). U krijgt uw bestelde kaarten zo gauw mogelijk thuis bezorgd.

Geldigheid

U kunt de bonnen alleen gebruiken in de kerken van onze Titus Brandsmaparochie, dus niet in een katholieke kerk elders. Ook niet in bijvoorbeeld een protestantse kerk, als hier een oecumenische dienst plaatsvindt.

Belastingaftrek

Bovenaan de collectebonnenkaart worden bij uitgifte uw naam en adres en de datum genoteerd. Bewaar na het gebruik van de bonnen het bovenste deel van de kaart. De aankoopprijs kunt u als gift aftrekken voor de belasting. Voorwaarde is wel dat u meer dan 1% van uw bruto jaarinkomen uitgeeft aan de kerk (ook Kerkbalans!) en aan andere erkende goede doelen. Collectebonnen die u dit jaar koopt, kunt u als gift opgeven bij uw belastingaangifte over 2018.

De collectebon: handig in het gebruik en de Belastingdienst betaalt u ook een deel terug.

Copyright © 2018 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.