Adverteren in TitusBreed

TitusBreedVanaf het paasnummer 2020 van TitusBreed bestaat de mogelijkheid om te adverteren in het blad van de parochie zalige Titus Brandsma. Adverteren in TitusBreed kan aantrekkelijk zijn voor ondernemers en instellingen, omdat het blad 4.836 huishoudens bereikt: een grote groep mensen die actief zijn betrokken bij kerk en samenleving.

De geloofsgemeenschappen hebben in het overleg met het bestuur ingestemd met de invoering van de mogelijkheid tot adverteren. De verwachting is dat advertenties op den duur mogelijk drie pagina’s in TitusBreed gaan vullen. Bedrijven en instellingen krijgen de mogelijkheid om te adverteren op een hele, halve, kwart of achtste pagina. Zij kunnen kiezen voor eenmalige plaatsing of een heel jaarcontract afsluiten voor zeven nummers.

De parochie heeft een informatieblad gemaakt over de mogelijkheden en voorwaarden. Dat vindt u hieronder in de bijlage. Het wordt ook op verzoek toegestuurd aan ondernemingen en instellingen, die mogelijk zijn geïnteresseerd in het adverteren in TitusBreed.

Heeft u belangstelling, neemt u dan contact op met Sjaak Aarden, die namens de parochie optreedt als coördinator. Hij is bereikbaar op tel. 06 – 51 63 22 45 en via mailadres .

Bijlagen:
BestandGemaakt
Bewaar het bestand Factsheet adverteren in TitusBreed.pdfFactsheet adverteren in TitusBreed.pdf2020-02-25

Copyright © 2020 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.