Opname Maria Boodschap 24 maart 2020

Maria Boodschap

Op 25 maart, negen maanden voor Kerstmis viert de kerk het hoogfeest van de Aankondiging van de Heer door de Engel Gabriel aan Maria. In de donkere tijden waarin het Volk van God toen leefde bracht de aartsengel Gabriel namens God hoop door de blijde boodschap aan Maria. Bidden wij met Maria om hoop en kracht ook in deze tijd.

De heilige mis wordt door pastoor Henri ten Have opdragen in twee talen, en met liederen uit het internationale bedevaartsoord Lourdes, zodat de verbondenheid uitdrukken met de buitenlanders in onze parochie en met heel de wereldkerk die met ons meebidt.

Klik op de menuzkeuze Titus Brandsma TV in het "Algemeen" Menu links of klik op Maria Boodschap viering 24 maart 2020.

Copyright © 2020 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.