Feniks

1. Feniks op zoek
  2. Contact

1. Feniks zoekt nieuwe koorleden

Feniks is een sympathiek koor dat bestaat uit ongeveer 25 enthousiaste mannen en vrouwen. We zijn op zoek naar nieuwe stemmen om ons koor te versterken. Alten en tenoren kunnen we op dit moment goed gebruiken, maar ook bij één van de twee andere stemgroepen bent u van harte welkom.

Zingen bij Feniks

Het parochiële koor Feniks is genoemd naar de mythische vogel, die herrijst na in vlammen te zijn opgegaan. Na de koorherziening in de parochie verrees Feniks in januari 2015. Het repertoire is Nederlandstalig. Prachtige, vierstemmige missen en liederen van diverse componisten passeren de revue.

Zingen bij Feniks heeft een belangrijk sociaal aspect. U bent onderdeel van een gezellige groep, bent nodig en regelmatig op pad. En zingen is niet alleen gezellig, maar ook gezond!

Gemiddeld zingt het koor twee zondagen per maand in één van de parochiekerken onder leiding van dirigente Rineke Hoens en met begeleiding van professionele organisten, onder wie vaste organist Dick van der Meer.

Meezingen

Wilt u een keer vrijblijvend meezingen? Feniks repeteert op dinsdagavond van 19.45 tot 21.45 uur in de Verrijzeniszaal van de Sint Johannes de Doperkerk in Wageningen (Bergstraat 17).

2. Contact

Voor meer informatie belt u Janneke Postma: 0318-415813. U bent van harte welkom!

Feniks in Ede

Copyright © 2020 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.