Titus Brandsma Televisie

Deze pagina bevat diverse opnamen van Eucharistie- en andere vieringen, en overig.

Opname zondag 11 oktober 2020

Viering Eucharistieviering van de 28e Zondag door het jaar, op zondag 11 oktober. Deze viering is vanuit de St. Johannes de Doper kerk te Wageningen. Celebrant is pastoor Henri ten Have.

Opname zondag 4 oktober 2020

Viering Eucharistieviering van de 27e Zondag door het jaar, op zondag 4 oktober. Deze viering is vanuit de St. Johannes de Doper kerk te Wageningen. Celebrant is pater Ferdinand Vergeer.

Opname zaterdag 26 september 2020

Viering Eucharistieviering van de 26e Zondag door het jaar is op zaterdagavond 26 september. Deze viering is vanuit de St. Johannes de Doper kerk te Wageningen. Celebrant is pastoor Henri ten Have.

Opname zondag viering 20 september 2020

Viering Eucharistieviering op 20 september: 25e Zondag door het jaar. Deze zondag viering is vanuit de St. Johannes de Doper kerk te Wageningen. Celebrant is pastoor Henri ten Have.

Opname zondag viering 13 september 2020

Viering Dertien september staat in het teken van de 24e Zondag door het jaar. Deze zondag viering is vanuit de St. Johannes de Doper kerk te Wageningen. Celebrant is pastoor Henri ten Have.

Opname zondag viering 9 augustus 2020

Viering De 19e Zondag door het jaar wordt gevierd op 9 augustus. Deze zondag viering is vanuit de St. Johannes de Doper kerk te Wageningen. Celebrant is pater Harry Reusen.

Opname zondag viering 2 augustus 2020

Viering De 18e Zondag door het jaar wordt gevierd op 2 augustus. Deze zondag viering is vanuit de St. Johannes de Doper kerk te Wageningen. Celebrant is pastoor Henri ten Have.

Opname zondag viering 26 juli 2020

Viering Dit is het weekend van de 17de Zondag door het jaar. Deze zondag viering is vanuit de St. Johannes de Doper kerk te Wageningen. Celebrant is vicaris Hans Pauw.

Toespraak Hans Lucassen

Hans LucassenToespraak van Hans Lucassen naar aanleiding van zijn emeritaat en het Corona-virus.

Opname Kruisweg - Nederlandstalig

Henri ten Have voor de kruiswegstaties in Oosterbeek.De kruisweg (Via crucis in het Latijn) is een onderdeel van de traditie van het christelijke Paasfeest. Het is een nabootsing in de vorm van schilderijen of beeldhouwwerken van de lijdensweg van Christus vanaf het gerechtsgebouw (het paleis van de Pontius Pilatus) tot en met de begrafenis van Christus. Een kruisweg stelt ons in staat stil te staan bij de belangrijkste gebeurtenissen van deze lijdensweg aan de hand van 14 kruiswegstaties (van het Latijn statio, dat halteplaats betekent). Het idee van een kruisweg is dat wij zo in gebed de Via Dolorosa kunnen doorlopen zonder in Jeruzalem te zijn geweest.

Subcategorieën

Speciale kindercatechese filmpjes ten tijde van de Corona virus.

Deze pagina bevat diverse opnamen van de Zondagse Vitaminen.

Copyright © 2020 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.