Titus Brandsma Televisie

Deze pagina bevat diverse opnamen van Eucharistie- en andere vieringen, en overig.

Opname zondag 11 april - Beloken Pasen

Viering Eucharistieviering op de 2e zondag van Pasen. Voorganger: priester Adri van Dijk. Uitzending vanuit: Antoniuskerk in Ede. Het is de afscheidsviering van Adri van Dijk.

Opname maandag 5 april - 2e Paasdag

Viering Eucharistieviering op 2e Paasdag. Voorganger: pastoor Henri ten Have. Uitzending vanuit: Johannes de Doperkerk in Wageningen.

Opname zondag 4 april - 1e Paasdag

Viering Eucharistieviering op 1e Paasdag. Voorganger: pastoor Henri ten Have. Uitzending vanuit: Johannes de Doperkerk in Wageningen.

Opname zaterdag 3 april - Paaswake

Viering Paaswake op Stille Zaterdag. Voorganger: pastoor Henri ten Have. Uitzending vanuit: Johannes de Doperkerk in Wageningen.

Opname vrijdag 2 april - Goede Vrijdag

VieringPlechtigheden op Goede Vrijdag. Voorganger: pastoor Henri ten Have. Uitzending vanuit: Johannes de Doperkerk in Wageningen.

Opname Kruisweg - Nederlandstalig

Henri ten Have voor de kruiswegstaties in Oosterbeek.De kruisweg (Via crucis in het Latijn) is een onderdeel van de traditie van het christelijke Paasfeest. Het is een nabootsing in de vorm van schilderijen of beeldhouwwerken van de lijdensweg van Christus vanaf het gerechtsgebouw (het paleis van de Pontius Pilatus) tot en met de begrafenis van Christus. Een kruisweg stelt ons in staat stil te staan bij de belangrijkste gebeurtenissen van deze lijdensweg aan de hand van 14 kruiswegstaties (van het Latijn statio, dat halteplaats betekent). Het idee van een kruisweg is dat wij zo in gebed de Via Dolorosa kunnen doorlopen zonder in Jeruzalem te zijn geweest.

Opname donderdag 1 april - Witte Donderdag

Viering Eucharistieviering op Witte Donderdag. Voorganger: pastoor Henri ten Have. Uitzending vanuit: Johannes de Doperkerk in Wageningen.

Opname zondag 28 maart - Palmzondag

VieringEucharistieviering op Palmzondag. Voorganger: Pater Vergeer. Live uitzending vanuit: Johannes de Doperkerk in Wageningen.

Opname zondag 21 maart

Viering Eucharistieviering op de vijfde zondag van de Veertigdagentijd. Voorganger: pastoor Henri ten Have. Uitzending vanuit: Johannes de Doperkerk in Wageningen.

Opname zondag 14 maart

Viering Eucharistieviering op de vierde zondag van de Veertigdagentijd. Voorganger: pastoor Henri ten Have. Uitzending vanuit: Johannes de Doperkerk in Wageningen.

Subcategorieën

Speciale kindercatechese filmpjes ten tijde van de Corona virus.

Deze pagina bevat diverse opnamen van de Zondagse Vitaminen.

Copyright © 2021 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.