Vastentijd 2021

40 dagenserie - Week 5: In Gods naam

Week 5Palmzondag: In Gods naam. Vraag: Hoe komt God in jouw leven en wie komt er in de naam van God? Vijfde video van de serie die gemaakt is in het kader van de 40 dagentijd.

40 dagenserie - Week 4: Verbondenheid

Week 4Vraag: Speelt het woord verbonden in je eigen geloofsbeweging een rol? // Waar vind ik leven en waar geef ik leven? Vierde video van de serie die gemaakt is in het kader van de 40 dagentijd.

40 dagenserie - Week 3: Redding

Week 3Vraag: Waar vind je vreugde in? Derde video van de serie die gemaakt is in het kader van de 40 dagentijd.

40 dagenserie - Week 2: Ontmoeten

Week 2: OntmoetenVraag: Waarin ontmoet jij Jezus en waar vertrouw je op? Tweede video van de serie die gemaakt is in het kader van de 40 dagentijd.

ZoomCafé

KoffieSpeciaal voor de Vastentijd en het Vastenthema: ‘Van Angst naar Vertrouwen’. Na afloop van de zondagse viering hebben we de gelegenheid om elkaar via Zoom te ontmoeten en onze ervaringen van de week en de viering met elkaar te delen. Iedereen is welkom uit de Titus Brandsmaparochie, maar ook daarbuiten.

Lees meer...

Van Angst naar Vertrouwen!

FlyerDe huidige tijd geeft ons volop gelegenheid om ons zorgen te maken, twijfels te hebben en zelfs angstig te zijn. En we kunnen er minder makkelijk met elkaar over praten, want we komen elkaar minder snel tegen. Laten we deze speciale tijd van voorbereiding op Pasen – de 40-dagentijd – inzetten om ons te verdiepen in hoe we samen de stap kunnen zetten van een leven met zorgen, twijfel of angst naar meer vertrouwen. Wat heeft ons geloof in God ons daarin te bieden? Jezus vertrouwde blindelings terwijl Hij ‘angstige’ momenten meemaakte. Was hij bang? Had hij zorgen? Laten we samen ontdekken hoe Hij daarmee omging en of wij daar in ons eigen leven ook iets mee kunnen.

40 dagenserie - Week 1: Luisteren

Week 01Hierbij de eerste video uit de themaserie ‘Van angst naar vertrouwen’! Deze serie is gemaakt in het kader van de 40 dagentijd.

Introductie op de 40 dagenserie - Loslaten

IntroHierbij de introductie op de themaserie ‘Van angst naar vertrouwen’!! Deze serie is gemaakt in het kader van de 40 dagentijd.

Lees meer...

Copyright © 2021 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.